Prednosti i pogodnosti novih tipova kamiona

Novi tipovi kamiona koji su svojim performansama osvojili svetsko tržište, dostupni su i u voznim parkovima naših kompanija za transport robe. Lansiranjem unapređenih verzija i tipova kamiona, proizvođači se utrkuju u postavljanju standarda koji povećavaju nivo bezbednosti, kvaliteta i ergonomičnosti.

Šta oni zapravo nude?

kamionski transport

NOV DIZAJN

Prepoznatljivost brenda jedna je od bitnih karakteristika na kojem insistiraju proizvođači. Radne karakteristike usklađene sa vizuelnim elementom treba da vozaču uliju samopouzdanje i sigurnost. Jedan od trendova je aerodinamičan dizajn kabine u cilju smanjenja otpora vazduha i štednje goriva. Vodi se računa i o unutrašnjosti kabine – strateškom rasporedu svih instrumenata i komandi. Maska hladnjaka dizajnira se da poveća protok vazduha i poboljša hlađenje motora, dok zaštita od podletanja povećava nivo bezbednosti u saobraćaju u slučaju sudara.

VELIKI BROJ MODELA

U zavisnosti od toga koju vrstu robe prevozite – od standardne robe do ADR transporta ili robe koja zahteva posebne temperaturne režime, na raspolaganju Vam je veliki broj različitih modela sa posebnim karakteristikama. Neki od njih vozačima nude komfor i ekonomičnost. Prednost drugih leži u inovativnim rešenjima i revolucionarnim funkcijama. Sa tehničke tačke gledišta, fleksibilnost je na prvom mestu. Namenska ili standarda šasija omogućava različite tipove nadgradnji. Prevoz smrznute robe najbolji je u kamionima koji poseduju manevarske karakteristike neophodne za uske gradske ulice. Kamioni za gradsku i regionalnu distribuciju razlikuju se po jačini motora, većoj nosivosti tereta i veličini kabine za spavanje. Kompanija Beocontrol raspolaže vozilima sa najsavremenijom opremom za prevoz specijalnih i rasutih vrsta tereta, kao i opasne robe.

UNAPREĐENE RADNE KARAKTERISTIKE

Urbane oblasti pune pešaka svakodnevica su u drumskom saobraćaju. Rokovi su kratki, radno vreme ograničeno, a saobraćajni propisi zahtevni. Za isporuke sa čestim zaustavljanjima i polascima potrebni su ekonomični motori i inteligentni sistemi za prenos snage. Kod transporta na duge razdaljine važne su izdržljivost i pouzdanost, kako vozača tako i kamiona. To su glavni oslonci ekonomičnosti. U gradskoj i regionalnoj distribuciji bitna je svaka sekunda. Brza, pouzdana utovarna rampa i vazdušno oslanjanje olakšavaju utovar i istovar.

VISOK NIVO BEZBEDNOSTI

Sa nekoliko novih tehnologija koje su proizvođači implementirali u svoje modele kao standardnu opremu, vožnja je postala sigurnija. Poseban akcenat stavljen je tehnologiju kočenja na kliznom terenu, kao i na upozoravanje vozača na pokretnu ili nepokretnu prepreku. Retrovizori koji umanjuju bočne mrtve uglove, dnevna svetla sa LED diodama, pomeranje sedišta u slučaju sudara, senzor koji prati pogled vozača, samo su neki od primera koji vozačima nude mnoge pogodnosti, a Vašu robu čine bezbednom.

 

Kontakt

Beocontrol doo
Vojni put II 276c, 11283 Beograd

Tel: 011/ 210 60 00
Fax: 011/ 210 32 22
Мob: 062/ 62 88 50 (07.00 – 20.00h)

Radno vreme:
Radnim danima: 08.00 – 18.00h
Subotom: 08.00 – 18.00h,
Nedeljom: 09.00 – 15.00h