Sa dobrim logističarom brz i efikasan transport robe je zagarantovan

Da bi vaše stvari bez problema pristigle sa jedne tačke na drugu u firmama koje se bave transportom robe neophodno je ispuniti bar tri uslova. Prvi je bogat vozni park, oprema za prevoz zahtevnijeg tereta i na kraju, iskusni logističari. Logističari su osobe najodgovorniji za transport robe, veliki detaljisti, sa urođenim smislom za organizaciju i sposobnošću da se svakog trenutka nose sa kriznim situacijama.

Čak i kada je sve u najboljnem redu i kada sve teče po planu, logističar je pripravnosti da pruži podršku, kako svojim klijentima, tako svom izvršilačkom timu, predstavljajući most i stalnu vezu  između jednih i drugih.

Logisticar transport robe

Vaša roba je njegova odgovornost od trenutka Vašeg poziva, preuzimanja robe, zaštite i pakovanja, samog prevoza, skladištenja pa do isporuke na željenoj lokaciji. On razmatra Vaš zahtev, organizuje transport robe i radnike koji će biti zaduženi za isti, uređuje neophodnu dokumentaciju, skladišti vašu robu i prati je u svakom trenutku transporta.

Zato svaki logističar pored već nabrojenih osobina, međunarodnog sertifikata za obavljanje ovog poziva, mora posedovati još par veština: brzo mišljenje, snalažljivost,  dobre organizacione veštine, prirodni dar za rešavanje najrazličitijih problema.

Za rok isporuke, krajnje troškove i efikasan transport robe on je glavni krivac, a ne bi li ponudio najbolje uslove transporta i zadovoljio svoje krajnje korisnike, zajedno sa svojim timom zaposlenih, on obavlja različite aktivnosti koji između ostalog uključuju:

  • Izradu najbolje ponude prevoza robe i jedinstvenih transportnih rešenja u zavisnosti od karatkteristika tereta;
  • Organizaciju preuzimanja i isporuke robe;
  • Koordinaciju radnika i vozila;
  • Pripremu i proveru carisnke dokumentacije;
  •  Skladištenje i eventualnu intervenciju u nepredviđenim situacijama;
  •  Osiguranje prevoza, tereta i radnika,
  • Kao i kontrolu transporta od početne do krajne destinacije.

I naravno sve ostalo neophodno, planirano i neplanirano, predvidivo i nepredvidivo.  To su samo neki od najbitnijih razloga zbog kojih je dobar logističar, ključ svakog brzog i efikasnog transporta robe, bilo da je reč o domaćem ili internacionalnom saobraćaju. A mi se možemo pohvaliti desetinom ovakvih profesionalaca koji su već dokazani u svom logističkom pozivu.

Kontakt

Beocontrol doo
Vojni put II 276c, 11283 Beograd

Tel: 011/ 210 60 00
Fax: 011/ 210 32 22
Мob: 062/ 62 88 50 (07.00 – 20.00h)

Radno vreme:
Radnim danima: 08.00 – 18.00h
Subotom: 08.00 – 18.00h,
Nedeljom: 09.00 – 15.00h