Specijalni tereti – noćna mora svakog vlasnika

Zbog svojih dimenzija prilikom transporta robe i selidbi naročite probleme tokom prevoza zadaju specijalni tereti. I dok prevoz drugih roba i tereta možete organizovati sami, za specijalne terete vam je u skoro svim situacijama neophodna pomoć profesionalaca i njihova specijalna oprema za transport, pripremu, ali i utovar i istovar na transportno vozilo.

U specijalne terete ubrajamo sav zahtevniji teret, vangabaritnih dimenzija ali i antikvitete velike novčane vrednosti zbog koje zahtevaju poseban tretman i pažnju prilikom transporta. Tako u  specijalne terete spada sav građevinski materiijal, betonske i metalne konstrukcije, građevinske mašine, već pomenuti antikviteti, umetničke slike, klaviri i drugi muzički instrumenti, fotokopir mašine, bankomati i kase, sefovi, agregati, automobili i sve ono što zahteva poseban tretman i oprez  zbog svog gabarita.

beocontrol-specijalni tereti

Dimenizije i gabarit specijalnih predmeta uslovljava i dodatnu zaštitu i osiguranje ovakvih predmeta od oštećenja, ali i osiguranja mašina kojima se rukuje od oštećenja i različitih kvarova, i radnika koji vrše njihov utovar, istovar, pakovanje i transport od početne do krajnje destinacije.

Prevoz ovakvih vrsta tereta zahteva posebnu pažnju i oprez, kada je reč o regulativi i ograničenjima, obzirom da predstavlja vrstu tereta koja može biti velika smetnja za druge učesnike u saobraćaju, te zahteva posebana obeležja prilikom transoporta, ne retko i policijsku pratnju, ali i posebne dozvole i potvrde, koje dodatno otežavaju organizaciju i logistiku prevoza specijalnog tereta i zadaju glavobolju svim vlasnicima ovakvog tereta.

Iz svega izloženog jasno je zašto je najbezbednije, ali i najbezbrižnije prepustiti transport specijalnih tereta profesionalcima koji imaju višegodišnje iskustvo i koji će vam garantovati maksimalnu bezbednost i zaštitu prilikom transporta specijalnih tereta, ali i dodatno osiguranje za sva moguća oštećenja koja su očekivana prilikom ovako zahtevnom transporta. Na ovaj način ćete smanjiti rizik, potencijalne krajnje troškove prilikom transporta robe, selidbe poslovnog prostora, gradilišta, banke, stana ili vaše kuće sa vrednim antikvitetima.

Kontakt

Beocontrol doo
Vojni put II 276c, 11283 Beograd

Tel: 011/ 210 60 00
Fax: 011/ 210 32 22
Мob: 062/ 62 88 50 (07.00 – 20.00h)

Radno vreme:
Radnim danima: 08.00 – 18.00h
Subotom: 08.00 – 18.00h,
Nedeljom: 09.00 – 15.00h