Zašto je zbirni transport robe najpovoljniji vid transporta?

Za manje pošiljke koje ne zauzimaju ceo tovarni prostor najpovoljniji vid transporta je zbirni transport robe. Pristupačna cena i najbrža isporuka dve su ključne stvari koje izdvajaju ovaj vid transporta od drugih, ali to nisu i jedine prednosti zbog kojih je danas ovaj vid transporta ubedljivo najtraženiji.

zbirni transport robe beocontrol

Kao najekonimičniji vid transporta zbirni transport robe uglavnom se koristi za prevoz manjih količina robe na dalekim destinacijama, jer omogućava da se različita roba smesti u kontejnere različitih dimenzija. Roba od različitih naručilaca prevozi se istovremeno, što samim tim ne zahteva da se ispuni uslov o minimalnoj težini robe koja se šalje na destinacije širom sveta.

U zavisnosti od tipa i veličine robe, ona se smešta u kontejnere različitih dimenzija, a roba se minimalno oštećuje, jer se utovar i istovar u razičita transportna vozila vrši podizanjem i utovarom celih kontejnera. Kombinovani transport omogućava prevoz najpogodnijim transportnim vozilima u zavisnosti od destinacije na koju se roba šalje, pa čak i veoma udaljene prekookeasnke destinacije omogućavaju veoma brzu isporuku, bez bespotrebnog skladištenja i zadržavanje robe tokom transporta.

Beocontrol omogućava i praćenje pošiljke tokom 24 sata putem savremenog GPS sistema, od trenutka preuzimanja do isporuke na krajnjoj lokaciji, a zbog razgranate mreže partera širom sveta i velikog broja dnevnih polazaka u mogućnosti smo da Vašu robu preuzmemo odmah nakon poziva i u najkraćem mogućem roku pošaljemo do željene destinacije.

Zbog svega nabrojanog zbirni transport robe je jedan od najfleksibilnijih vidova transporta, koji omogućava najbržu isporuku, koji snižava centu transorta i do 30 posto u odnosu na druge vidove transporta, jer isključuje troškove skladištenja i komplikovane logistike, a omogućava transport robe od ’’vrata do vrata’’. Prevoz robe u kontejnerima, u integralnom ili multimodalnom transportu, garantuje ubedljivo najbezbedniji vid transporta i minimalni rizik tokom prevoza, te možete mirno spavati dok Vaša roba putuje svetom.

Dovoljno je samo da pozovete nekog od naših agenata i zakažete preuzimanje robe na željenoj adresi. U Beocontrolu Vas čekamo!

Kontakt

Beocontrol doo
Vojni put II 276c, 11283 Beograd

Tel: 011/ 210 60 00
Fax: 011/ 210 32 22
Мob: 062/ 62 88 50 (07.00 – 20.00h)

Radno vreme:
Radnim danima: 08.00 – 18.00h
Subotom: 08.00 – 18.00h,
Nedeljom: 09.00 – 15.00h